Gastenboek

151 berichten, 16 pagina's 
«  12  13  14  15  16 
22-05-2011
Geplaatst door: Henk

Trekkenweg 60km./B-weg?

Onze opmerking/klacht betreft de Trekkenweg richting Holsloot, deze weg is volgens de verkeersverordeningen aldaar een 80km. weg
tevens is deze weg volgens de borden verboden voor vrachtwagens.

Het volgende doet zich regelmatig voor dat men veel te hard over deze te smalle/hobelige weg rijdt wat voor de aanwonenden die de Trekkenweg
op willen gaan erg lastig is om te kunnen inschatten hoe snel deze weggebruikers wel rijden, wat opzich gevaarlijke situaties met zich meebrengt.
Tevens is het voor fietsers ook best wel gevaarlijk geworden zeker voor schoolgaande kinderen die van de Trekkenweg gebruik maken.

Ook ziet men regelmatig vrachtwagens gebruik maken van deze weg, wat onverantwoorde trillingen aan de aanliggende huizen veroorzaakt,
omdat deze vrachtwagens ook met onverantwoorde snelheden over deze weg rijdt.

Graag zien we dat Plaatselijk Belang zich sterk maakt om bij de gemeente Emmen te vragen of deze weg als 60km. weg en als B-weg
wordt aangemerkt, plus eventueel op gezette afstanden drempels aan te liggen om de snelheid van de weggebruikers er in ieder uit te
halen.

Hopelijk kunt u als Plaatselijk Belang van Veenoord/Nieuw-Amsterdam hier bij de gemeente Emmen vragen over stellen over
eventuele te nemen stappen in deze

17-05-2011
Geplaatst door: melanie

racebaan de schooldijk

hallo,

ik woon op de hoek dreef schooldijk er gebeuren daar te vaak ongelukken!!!! er zijn al meerdere malen verzoek ingedient voor drempel deze zijn af gewezen ivm het vrachtverkeer maar als de drempel na de kruising geplaatst word is er geen hinder meer en ik kan rustiger zitten in de tuin!!!! het gaat elke keer nog goed maar mijn 2 kleine meisjes spelen daar elke dag in onze tuin en ik zit met angs en beven vind dit niet normaal graag zou ik actie zien

met vr groet

13-05-2011
Geplaatst door: Bianca

drempel schooldijk/dreef

Hallo, wij wonen op de kruising Dreef/Schooldijk. Er gebeuren op deze kruising veel auto ongelukken. In tijd van 3 maanden ook 3 ongelukken! Er is al eens een verzoek ingediend bij de gemeente om hier een drempel te plaatsen. De gemeente heeft dit afgewezen omdat de vrachtwagens dan de draai niet kunnen maken de Dreef op. Maar er zou toch een drempel iets na de kruising geplaatst kunnen worden? Dan wordt er tenminste afgeremd en zou het een stuk veiliger worden. Er spelen regelmatig kinderen bij onze buren in de tuin en ik moet er niet aan denken dat er ooit een auto in die tuin beland!
M vr gr. Bianca

04-05-2011
Geplaatst door: Bert

Multifunctioneelsportveld

Hoe kan het zijn dat ons "sv Twedo" een veld moet inleveren ten koste van een Multifunctioneel sportveld waar de sportvereniging niets aan heeft?
En dan dat bedrag van 160000 euro kun je toch veel meer leuke dingen doen dan alleen één Multifunctioneel sportveld?

02-05-2011
Geplaatst door: The Eagles Rock

Country Line Dance

We zijn een line dance club, opgericht op 5 oktober 2010, de gezelligheid staat bij ons voorop en we hebben er veel plezier in.
Wij dansen dindagavond van 19: 15 - 21: 00 met 1 keer pauze
en willen een maandagavond groep starten van 19: 30 - 21: 15 met 1 keer pauze

Regelmatig leren we een nieuwe dans en er worden natuurlijk ook oude dansen herhaalt, dus als je van dansen houdt dan kan linedance een heerlijke uitlaatklep zijn van je dagelijkse beslommeringen.

Wij proberen de sfeer lekker ongedwongen en gezellig te houden.
Daarom trainen wij niet alleen onze dansen maar ook regelmatig onze lachspieren.

Iedere liefhebber van country muziek en country line dance is bij ons van harte welkom, jong of oud, man of vrouw.

Je hoeft uiteraard niet meteen lid te worden, want de 1e keer mag je gewoon gratis meedoen/kijken en proeven van de sfeer.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunt u mailen of bellen naar Monica 06-17800911

Wil je een workshop/demo voor je feestje , neem dan even contact met ons op.

Groetjes Angela , Ilona en Monica

16-03-2011
Geplaatst door: Jagerslaan

Meer activiteiten voor de jeugd!

Hallo,
De mensen hier op het dorp zijn het er altijd over eens dat die hangjeugd bij de bieb weg moet en blablabla!
maar organiseer is een keer dan wat meer voor die jongeren!!
Ze worden overal weg gestuurd en ja zo blijf je het houden de overlast zet van mij apart een oude schuur op zen kop waar ze elke avond gezellig mogen zitten!

06-03-2011
Geplaatst door: PB

@Patrick: Bedankt voor je reactie. We nemen jouw vraag mee in de volgende vergadering en je ontvangt daarna een reactie.

02-03-2011
Geplaatst door: Patrick

Groenvoorziening Wildbaan

Hallo,

Ik woon aan de Wildbaan in het hofje waar vorig jaar de nw speeltuin is gerealiseerd. Ik had gelezen in de krant en gehoord van iemand dat alle oude struiken zouden worden verwijderd en dat er dan nieuwe bosjes geplant zouden worden. Deze stekelbosjes en andere struiken zitten hier waarschijnlijk al 40 jaar in de grond. Nu zag ik vanmorgen dat ze gewoon her en der een paar nieuwe stekjes hebben geplant. Is dit nu alles wat er hier gedaan wordt of gebeurd er nog meer ?

M.v.g.

Patrick

29-01-2011
Geplaatst door: PB

Actielijst

@ Guus: Bedankt voor je reactie! We zullen je voorstel bespreken.

28-01-2011
Geplaatst door: Guus

actielijst

Jullie werken met een actielijst zou deze ook kunnen worden geplaatst.
Dit werkt verhelderend naar de inwoners toe.