Gastenboek

232 berichten, 24 pagina's 
«  18  19  20  21  22  » 
30-04-2015
Geplaatst door: Gerben

Visit

Goed werk jongens is dit een leuke pagina

http://www.eztraderervaringen.com

08-04-2015
Geplaatst door: ben

Pieptoon dat je oren pijn doet?

Veel kattenverjagers (toestel dat een pieptoon afgeeft tegen katten) werken met hetzelfde geluid als de Mosquito. Deze geluiden zijn niet door iedereen te horen. En dat zorgt vaak voor onbegrip. De hoge tonen kunnen pijn doen aan het oor en ook voor een piep in je oor zorgen. Maar ook een hoge druk op je oren voelen.

Er zijn toestellen die afgaan met behulp van een sensor
of continue met een hoge piep geluid, van laag naar hoog. De meeste toestellen werken rond de 18KHz toonhoogte. De mens kan horen tot circa 20KHz maar soms ook wel hoger. Heb je hiervan hinder? Wij doen onderzoek naar deze geluiden maar geven ook gratis juridisch advies wat je tegen dit geluid kan doen. Meer info vind je op www.mosquito.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77. Het telefoonnummer is geopend vanaf 9 tot 21 uur 's avonds 7 dagen per week. Mocht u geen gehoor krijgen op deze lijn: probeert u het op een ander moment nogmaals.


Hoogfrequent geluid: vanaf 8KHz tot en met 20 kilohertz
Ultrasoon geluid: Boven de 20 kilohertz toonhoogte.

Werking Mosquito: vanaf 17KHz tot en met 20KHz
Werking van een kattenverjager: 13KHz tot en met 23KHz.

www.kattenverjager.pieptonen.nl

23-01-2015
Geplaatst door: Luuk Strick

Mannenkoor HEM zoekt leden voor projectkoor

Mannenkoor HEM te Oosterhesselen bestaat uit een enthousiaste groep mannen dat, onder leiding van dirigent Jan Kruimink, oude en moderne popsongs ten gehore brengt. De nummers worden meestal drie- of vierstemmig gezongen. HEM zingt a-capella of met begeleiding van piano of gitaar.

Dit jaar bestaat HEM vijftien jaar. Ter gelegenheid daarvan geeft het koor op 10 oktober een jubileumconcert in de Ontmoetingskerk te Sleen. Het koor wil, naast het bestaande repertoire, vier à vijf nieuwe nummers ten gehore gaan brengen. Het ligt in de bedoeling om deze nieuwe nummers in de vorm van een projectkoor te gaan zingen. Dit koor bestaat uit leden van HEM, aangevuld met mannen die het leuk lijkt om eens op projectkoorbasis te gaan zingen.
HEM richt zich voornamelijk op de leeftijdscategorie 30-, 40 en 50 jarigen. Uiteraard zijn ook jongere of oudere zangers welkom

Als het je leuk lijkt om mee te zingen, kom dan eens op een donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur naar de Hervormde Kerk in Oosterhesselen, Geserweg 2, waar het koor repeteert. Het kunnen lezen van noten is niet noodzakelijk.

Deelname aan het projectkoor is in principe op tijdelijke basis. Uiteraard hopen wij dat er deelnemers zijn die daardoor enthousiast raken voor het zingen en besluiten toe te treden tot HEM. Je bent echter tot niets verplicht.

Als gasten treden tijdens het concert op 10 oktober, Willemien Dijkstra uit Sleen en de cajongroep van Peter Deiman uit Emmen op.

Voor vragen mail: jan.naber4@gmail.com.

30-10-2014
Geplaatst door: betting

groen afval

Wanneer wordt er wat gedaan aan de groenafval stort in noorderwerf! (Rechts achter in de wijk)

07-10-2014
Geplaatst door: Ben

Hangjongeren wegjagen met piepgeluid

Ondervind u last van hangjongeren? Voor een paar tientjes kunt u ze wegjagen met een hele hoge pieptoon dat vergelijkbaar is met de Mosquito. Meer informatie vind u op http://www.rhinegroep.nl

05-06-2014
Geplaatst door: Vishandel Komduur

Morgen van 11.00 tot 14.30 staat Vishandel Komduur op het marktplein in Nieuw-Amsterdam!

Heerlijke haring, kibbeling, gebakken vis etc.

29-05-2014
Geplaatst door: chris

Facebook pagina Oud Nieuw amsterdam/veenoord

Hier een interessante Facebook pagina ,Wie nog oude foto's heeft liggen Stuur ze even op,mischien ken je nog iemand die nog foto's heeft of kijk gewoon even naar die mooie oude foto's van vroeger.

https://www.facebook.com/pages/Oud-Nieuw-Amsterdam-Veenoord/523645364365830

28-02-2014
Geplaatst door: dorpshuis 't Trefpunt te Zandpol

het trefpunt viert 20 jaar bestaan met hollandse a

een avond vol gezelligheid met drive-in show, Lucas en Gea, Silvia Swart en Rene Becker. Kaarten kosten slechts €7,50. alleen in voorverkoop verkrijgbaar bij Trefpunt zandpol en Anytime an de Zijtak Nieuw-Amsterdam

02-11-2013
Geplaatst door: Mart Brok

Opening expositie in de Taalwerkplaats

Opening Expositie Janet Carol Ingram in Taalwerkplaats
In de Taalwerkplaats aan de Zijtak OZ in Nieuw-Amsterdam zijn regelmatig exposities van kunstenaars uit de ruime regio. Deze zijn te bezoeken tijdens de activiteiten van de Taalwerkplaats, op iedere zondagmiddag en op afspraak met de kunstenaar of de Taalwerkplaats: 0591-564303.
Om 20.00 uur op vrijdagavond 8 november vindt de opening plaats van een tentoonstelling van werken van een bijzondere kunstenares. Zij is Amerikaanse en woont sinds 2010 in Schoonebeek.
Zij is fanatiek bezig “in te burgeren”, een van de tekenen daarvan is de wil om te exposeren in de Taalwerkplaats. Voor haar is dat een vorm van in contact treden met de mensen in haar nieuwe woonomgeving….begrijpen en begrepen worden!
Janet studeerde kunst op het Mitchell Community College. Doet aan schilderkunst, keramiek en beeldhouwen. Driftig bezig de Nederlandse taal te beheersen is haar gevoelstaal voorlopig nog het Amerikaans. Ze zal regelmatig aanwezig zijn in de Taalwerkplaats om haar werk toe te lichten, leuke manier voor haar om haar Nederlands te beoefenen….
Omdat de Taalwerkplaats een warm plekje heeft in het hart van wethouder Geert Roeles in de gemeente Coevorden is deze bereid gevonden deze bijzondere expositie te komen openen.
De Taalwerkplaats fungeert ook vooral binnen de Coevordense gemeenschap als een vluchtoord om op een kleinschalige, intieme wijze bezig te zijn met “de dingen die er toe doen!”
Toegang gratis, duur met drankje en hapje ongeveer een uur.
Dichter Mart Brok zal optreden als gastheer.

21-08-2013
Geplaatst door: Evandro

eEiGCCWbxibk

Hanneke is 2,5 jaar geleden benognen met het inrijden van mijn paard Balinja. Dit heeft zij in alle rust en met heel veel geduld gedaan. Wij hebben afgesproken dat zij Balinja zou blijven rijden en dat wij zouden zien wat de toekomst brengt. Dit doet Hanneke zeer gericht en consequent. Hanneke rijdt Balinja nu succesvol in de dressuursport. Balinja is een heel bewegelijk en niet altijd makkelijk paard. Als ik zie hoe zij met dit jonge paard omgaat ben ik trots dat zij op haar rijdt. Hanneke is een ambitieuze amazone, maar blijft eerlijk. Ze neemt gelukkig voor het paard ook de tijd om een buitenrit en een sprongetje te maken, waardoor zij het paard tevreden houdt. Zoals uit de site blijkt vindt Hanneke het belangrijk dat men goed les krijgt en dat men open staat om aanwijzingen te krijgen om vooruit te komen. Ik heb gemerkt dat Hanneke dit ook voor zichzelf zoekt en als er rijtechnische problemen zijn, zij hulp zoekt en niet zelf blijft aanrommelen. Dit vind ik een zeer lovenswaardige eigenschap.Hanneke heeft tevens geholpen bij meerdere paarden/pony aankopen hier op stal. Zo heeft zij vele pony's voor mijn toen 7 jarige dochter uitgeprobeerd en wij hebben een hele fijne aankoop kunnen doen. Zij heeft ons behouden voor een aankoop van een minder betrouwbare pony. Hanneke heeft heel veel zicht op wat een juiste pony is voor jouw kind. Ook probeert zij de pony goed uit, zodat je zeker weet dat het vertrouwd is wat je koopt.Ik kan uit ervaring spreken dat Hanneke eerlijk en betrouwbaar is, haar afspraken altijd nakomt, het beste uit je probeert te halen. Hanneke ik wens je heel veel succes.