Gastenboek

65 berichten, 7 pagina's 
« 
05-12-2012
Geplaatst door: H. Schutte

Kookboek uitgegeven: Titel: 'Recepten van Westerwoldse Keukenprinsessen'. 20 % hiervan gaat naar een Kinderziekenhuis. A4 formaat, 210 pagina's dik. Recepten zijn door de dames handgeschreven en voorzien van hun foto. Een mooi kado en mag bovendien in geen keuken ontbreken.

Groetjes.

06-11-2012
Geplaatst door: Jagerslaan

stekelbosjes

En weer hebben we totaal geen reactie gekregen , niet van t plaatselijk belang als van de gemeente,ik en andere buurtbewoners zijn al vanaf vorig jaar zomer (2011)bezig om de stekelbosjes weg te krijgen, het zorgt voor veel overlast! het enige wat er in de schakel komt te staan, dat ze er nog op terug komen..dat is inmiddels ook al weer 3 maanden geleden, en er word gewoon al 1,5 jaar niks gedaan!!!!.Wat schetst mijn verbazing vanmorgen, 3 mannetjes van Krinkels zijn hier bezig om er nog meer van die kl*te bosjes in te zetten ???? ...Pff hadden we maar een koopwoning , dan werd er tenminste direct wat gedaan ...

26-09-2012
Geplaatst door: Leo Grimberg

Oude foto's nw A'dam

Hallo
Ik heb een serie foto's van het 125 jarig bestaan van nieuw Amsterdam uit 1985
Weet niet of dit een historische waarde heeft maar hoor graag of er belang voor is

17-08-2012
Geplaatst door: Oldenkamp

Vermiste hondje Nieuw Amsterdam

Zie het volgende bericht ... graag vragen we de inwoners van Nieuw Amsterdam om hulp !!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=487373261290559&set=o.152380241501649&type=1&theater

04-07-2012
Geplaatst door: albertha

stekelbosjes en groenvoorziening

bij deze wil ik u er op wijzen dat we niet tevreden zijn met de beplanting aan de jagerslaan 88 tm 94
kindvriendelijk is het niet en ook niet diervriendelijk
ik ben er ontzettend flauw van iedere keer stekels uit mijn tuin te moeten halen mijn hond had al een stekeltak in zijn poot
hier moet wat aangedaan worden ook het bijhouden van het schoffelen en harken gebeurd niet het is geen kijk meenegemalen is hier over gebeld en er gebeurd niets graag bij deze doe er wat aan

29-06-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 tm 94

Stekelbosjes

Inmiddels weer een maand later, nog steeds geen reactie niet van plaatselijk belang maar ook niet van de gemeente, t zal wel in hun ogen niet belangrijk genoeg zijn!..inmiddels zelf weer contact met de gemeente opgenomen & foto's gestuurd, werd een officiele melding van gemaakt?? was die er al niet??..mja dit is ook alweer 3 weken geleden en nog steeds niks gezien of gehoord...begin een hard hoofd hier in te krijgen!!

29-05-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 t/m 94

stekelbosjes

Inmiddels is het 2 maanden later op de laatste reactie van het plaatselijk belang en is het t mooiste weer van de wereld , de kinderen lopen weer op blote voeten en de eerste stekels zijn er al weer uitgehaald, de gemeente schuift het af op plaatselijk belang en plaatselijk belang stuurt het door naar de de gemeente??(die voor zover wij weten al 2 maanden niet reageren)

22-03-2012
Geplaatst door: tienuswelink

gastenboek uit inwoonner

hie wil ik mevoorstellen ik ben in1951 geboren op de wijkstraat in nieuw amsterdam ik woon nu in wieringerwerf

01-03-2012
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@Jagerslaan 88 tm 94

Onze excuses voor de late reactie. Reacties die wij via mail of het reactieformulier op de site (u vindt het reactieformulier onder het kopje reageren) ontvangen worden tijdens de maandelijkse vergadering behandeld. Het kan dus even duren voordat u een reactie krijgt. In dit geval was die simpelweg te laat. Wij zullen hier in de toekomst alerter op zijn.

Zoals wij u inmiddels per mail hebben laten weten, is Plaatselijk Belang niet geïnformeerd over het plaatsen van de stekelbosjes. Wij kunnen de inwoners hierover dus ook niet vantevoren informeren. Wel hebben we uw reactie naar de gemeente gestuurd en gevraagd wat de reden is van het plaatsen van deze bosjes.
Zodra wij hierover informatie ontvangen, krijgt u dit per mail doorgestuurd.

25-02-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 tm 94

Het begint ook bij mij door te dringen, op 12-11-2011 een bericht gezet in het gastenboek ivm het plaatsen van stekelbosjes hier voor de deur, 2/3 weken later nog via de mail het probleem aangegeven, vorige week weer een mail & nu nog steeds geen reactie van het plaatselijk belang,de gemeente stuurt je door en plaatselijk belang reageert gewoonweg niet!