Vrijwilliger v/h Jaar

Nominaties 2018

Ieder jaar zet Plaatselijk Belang iemand in het zonnetje die belangeloos een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd ten gunste van de samenleving. Hierbij hebben we uw hulp nodig. Kent u iemand die zich al jaren vrijwillig inzet voor de goede zaak en om die reden een blijk van waardering verdiend? Geef dit dan door via nwadam.veenoord@hetnet.nl.

Vrijwilliger van het Jaar 2017

Plaatselijk Belang organiseert ieder jaar de verkiezing 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich buitengewoon positief heeft ingezet voor de samenleving in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Jos Roewen is verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2017 voor zijn inzet binnen stichting Bruisend Centrum, wat heeft geleid tot ons prachtige vernieuwde centrum. 

 

Dit jaar was de uittreiking op 14 juni 2018 en de door het bestuur gekozen winnaar werd passend, op het openingsfeest, in het zonnetje gezet. 

Vrijwilliger van het Jaar 2016

Plaatselijk Belang organiseert ieder jaar de verkiezing 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich buitengewoon positief heeft ingezet voor samenleving in Nieuw-Amsterdam/Veenoord.

De eerste uitreiking was op 4 november 2016 en de door het bestuur gekozen winnaar werd voor een volle zaal gehuldigd.